Comenius Cultureel: concert

Op 10 februari2011 is het 3e concert van Comenius Cultureel.

De Spaanse harpiste Rosa Diaz Cotan verzorgt het muzikale deel van de avond. Zij speelt een romantisch tot vroeg modern programma met werken van Granados, Fauré, Zabel, Pierne, Thomas en Rota.

Vanaf 19.45 bent u van harte welkom in het Comenius Museum aan de Kloosterstraat 33 te Naarden (035 - 694 30 45). Er is gelegenheid om de vaste tentoonstelling en de wisseltentoonstelling ”Van Mariaconvent tot Comenius Museum – 570 jaar geschiedenis van een gebouw” te bezichtigen. Het concert begint om 20.15 uur. Na afloop van het concert staat er een culinaire verrassing met een vloeibare begeleiding voor u klaar.

Indien gewenst, kunt u de avond beginnen met een Comenius diner bij Restaurant Promers (3-gangendiner, inclusief 2 glazen wijn). U wordt dan vanaf 17.45 uur in het Restaurant op het Adriaan Dortsmanplein verwacht.

Kaarten voor het concert of het concert incl. diner zijn via comeniuscultureel@gmail.com te reserveren. Deelname aan het Comenius Diner graag tijdig kenbaar maken in verband met de planning bij het Restaurant.

De kaartverkoop start in de week van 17 januari op de bekende verkooppunten:

Concertkaarten       €  15,00 /  CJP en  65+  € 12,50
Concert + diner       €  47,50 /  CJP en  65+  € 45,00

Het laatste concert van dit seizoen staat gepland op: