Comenius Cultureel: Het Dudok Kwartet

Donderdag, 14 april 2011
Locatie: Comenius Museum Naarden
Aanvang: 20.15 uur

Het Dudok Kwartet, bestaande uit Judith van Driel, viool, Marleen Wester, viool, Mark Mulder, altviool,David Faber, cello, speelt het Strijkkwartet opus 127 in Es-Grt van Ludwig van Beethoven.

Het Comenius Museum aan de Kloosterstraat 33 te Naarden is vanaf 19.45 geopend. Het concert begint om 20.15 uur.
Voorafgaand aan het concert is er mogelijkheid om zowel de vaste als ook de bijzonder boeiendewisseltentoonstelling”Pavel en Pavel in Naarden – Schilderijen en foto’s van Naarden door de Tsjechische ogen van Pavel Filip en Pavel Popelka” te bekijken. Na afloop kan er gezellig worden nagepraat bij een drankje en hapje, verzorgd door Restaurant La caserne blanche (voormalig Promers).

Indien gewenst, kunt u de avond beginnen met een Comenius diner bij RestaurantLa caserne blanche (3-gangendiner, inclusief 2 glazen wijn). U wordt dan vanaf 17.45 uur in het Restaurant op het Adriaan Dortsmanplein verwacht.

Kaarten voor het concert of het concert incl. diner zijn via comeniuscultureel@gmail.com te reserveren. Deelname aan het Comenius Diner graag tijdig kenbaar maken in verband met de planning bij het Restaurant.

De kaartverkoop start in de week van 28 maart op de bekende verkooppunten:

Concertkaarten       €  15,00 /  CJP en  65+  € 12,50
Concert + diner       €  47,50 /  CJP en  65+  € 45,00