14 oktober 2011 Benefietconcert

Op vrijdag 14 oktober 2011 vindt in het Comenius Museum een benefietconcert plaats.

De opbrengst van dit concert zal ten goede komen aan de Stichting Poolse Weeskinderen Naarden
(www. poolseweeskinderennaarden.nl).

Het geheel Poolse programma wordt verzorgd door:
Claire Bleumer, cello en Saskia Lankhoorn, piano.
Zij spelen werken van Karel Szymanowski, Fréderic Chopin, Witold Lutoslawski en Philipp Scharwenka.

Het Comenius Museum is voor dit concert vanaf 20.00 uur open;
het concert begint om 20.30 uur.
Voorafgaand aan het concert en in de pauze kunt u de vaste tentoonstelling "Vivat Comenius" bekijken en ook de tentoonstelling "Beschermheiligen".
Na afloop zijn er hapjes en drankjes.

De toegangsprijs voor het concert en de ontvangst na afloop bedraagt € 30,-- p.p.

U kunt de avond beginnen met een speciaal voor deze avond samengesteld drie-gangendiner (inclusief 2 glazen wijn) bij Restaurant La Caserne Blanche (voorheen Restaurant Promers), Adriaan Dortsmanplein in Naarden Vesting.
De arrangementsprijs voor diner + concert bedraagt € 62,50 p.p.

U kunt reserveren door tijdige overmaking van het juiste bedrag en vermelding van het aantal kaarten
op ING rekening: 333737 t.n.v. Stichting Poolse Weeskinderen Naarden.
Na ontvangst van uw betaling worden u de kaarten toegezonden.