Zaterdag, 21 september 2013: Vestival Vocaal in het Comenius Museum

Ruim DUIZEND Gooise koorzangers (!) in 32 deelnemende koren zingen op 21 september 2013 tijdens het tweejaarlijkse Vestival Vocaal. De feestelijke centrale opening is om 10.30 uur in De Grote Kerk van Naarden-Vesting, waarna de deelnemende Gooise amateurkoren meer dan honderd uitvoeringen verzorgen in het historische vestingstadje van Naarden.

Dit jaar binnen n buiten, want bij mooi weer wordt een prachtige muzikale wandelroute over de prachtige Vestingwallen georganiseerd, waarbij de wandelaar op zo'n 10 plaatsen muzikaal onthaald zal worden.

In 2011 trok het Vestival Vocaal in totaal ruim 2.000 belangstellenden. De capaciteit is beperkt, dus wacht niet te lang om een passepartout te bestellen. Hou daarom vanaf 1 augustus 2013 de website van http://www.vestival.nl/ in de gaten.

Een van de locaties van het Vestival Vocaal is het Comenius Museum. Van 12.00 tot 16.00 uur zingen diverse koren in het sfeervolle Mausoleum dat grenst aan het Comenius Museum.