Benefietconcert voor Poolse Weeskinderen: 31 oktober 2013

Op donderdag 31 oktober 2013 vindt in het Comenius Museum een benefietconcert plaats.

De opbrengst van dit concert zal ten goede komen aan de Stichting Poolse Weeskinderen Naarden (http://www.poolseweeskinderennaarden.nl/).

Het programma wordt verzorgd door: het Canja Ensemble bestaande uit: Valerie Colen- hobo, Erica Rasch - fagot en Tom Wolfs - klarinet. U zal deze avond kennis maken met de bijzondere wereld van het Riet-trio.

Het Comenius Museum is voor dit concert vanaf 20.00 uur open; het concert begint om 20.30 uur.
Voorafgaand aan het concert en in de pauze kunt u de tentoonstelling 'Het Labyrint' bekijken. Na afloop zijn er hapjes en drankjes.

De toegangsprijs voor het concert, inclusief koffie/thee vooraf en drankje/hapje na afloop bedraagt 22,50 p.p.

U kunt de avond beginnen met een speciaal voor deze avond samengesteld drie-gangendiner (inclusief 2 glazen wijn) bij Restaurant Aquavite, Adriaan Dortsmanplein 3, 1411 RC Naarden-Vesting (aanvang diner: 18.00 uur). De arrangementsprijs voor diner + concert bedraagt  55,= p.p.

U kunt reserveren via: veronicasmelt@gmail.com, via: contact, of aan de kassa van het museum tijdens de openingstijden (di-zo van 12.00-17.00 uur) of via 035-6943045.