Open monumentendagen 10 en 11 september 2011

TAXATIEDAG IN HET COMENIUS MUSEUM

Uw kunst laten taxeren in het Comenius museum

“Misschien bent u de eigenaar van een Rembrandt, terwijl u dat nooit heeft geweten”

11 september 2011

11.00u - 17.00u

Comenius Museum - Naarden (Vesting)

Gavelers Auctioneers is tijdens het Open Monumenten weekend te gast in het Comenius Museum voor een taxatie- en innamedag in het vestingstadje Naarden.

Heeft u ooit gedacht dat het schilderij boven de bank misschien wel een fortuin waard kan zijn? Of vraagt u zich wel eens af of die zilveren schaal wel of geen antiek is? Verzamel alle kunst en antiek waarvan u denkt dat het meer waard is dan alleen een plek op de zolder en breng het mee naar onze taxatiedag op 11 septemberin het Comenius Museum te Naarden.Tussen 11.00u en 17.00u kunt u hier bij een van onze gespecialiseerde en gecertificeerde experts terecht voor een vrijblijvende en kosteloze kunsttaxatie. Misschien bent u de eigenaar van een Rembrandt, terwijl u dat nooit heeft geweten ...

De taxatiedag valt precies samen met de het Open Monumentenweekend. Tevens is in het Comenius Museum de Nationale Museumkaart geldig en kunt u gratis een kijkje nemen in dit bijzondere museum over het leven van Jan Amos Comenius en het daarnaast gelegen mausoleum van deze theoloog en wijsgeer.

De volgende experts van Gavelers Auctioneers zullen tijdens deze taxatiedag aanwezig zijn:

• Jan Pieter Glerum - Algemeen taxateur
•   Marcel Brouwer - Expert twintigste eeuwse en toegepaste kunst
•   Jacob Roosjen - Expert zilver

         


Terug

Jan Amos Comenius - (1592 - 1670)