Rabobank doneert fors aan Museum

Cheque twv € 7540 van RabobankHet Coöperatiefonds van de Rabobank Noord-Gooiland heeft 27 juni 2012 de verdeling bekend gemaakt van de voor dit jaar beschikbare middelen. Behalve de beoordeling van de 'toekenningscommissie' speelt daarbij ook een grote rol het aantal stemmen dat op een project wordt uitgebracht door de leden van de Rabobank
Het Comeniusmuseum heeft voor het 'liftproject' uit het Coöperatiefonds een bijdrage ontvangen van € 7.540,-.
De realisatie van de lift, die in technische zin al enkele weken geleden moest beginnen, is daardoor een stuk vollediger gefinancierd, want een project als de bouw van een lift in een monumentaal gebouw als ons museum, brengt altijd relatief veel 'bijkomende kosten' en soms ook onvoorziene) met zich mee.
Het Bestuur van het Comeniusmuseum is de Rabobank Noord-Gooiland en haar leden héél veel dank verschuldigd voor deze zeer genereuze ondersteuning.
Cheque twv € 7540 van Rabobank wordt overhandigd