20-5 t/m 18-6-2017: OFF-Festival in het Comenius Museum

Op zaterdag 20 mei jl. is de 15de editie van het FotoFestival Naarden van start gegaan. Op tientallen locaties – voor een deel oude vestingwerken – zijn spraakmakende Nederlandse en buitenlandse fotografen te zien. Tot de exposanten behoren Jacob Aue Sobol, David Chancellor, Marie-José Jongerius, George Steinmetz, AnaHell, Juha Arvid Helminen, Arthur Mebius, Benoit Paillé, Julia Steinigeweg, Newsha Tavakolian, Reinier Gerritsen, en tientallen andere fotografen. Het thema van 2017 is Right Here, Right Now.

Gelijktijdig vindt in Naarden het Festival-OFF plaats. Dat is het FotoFestival Naarden Festival-OFF in Nederland, de verzameling van alle, dus zowel beroeps- als amateurfotografen die op eigen initiatief een expositie inrichten tijdens het FotoFestival Naarden. Ze zoeken zelf een locatie en richten zelf hun expositie in, of zoeken daar een (individuele) sponsor voor. De naam Festival-OFF is ‘geleend’ van het bekende fotofestival in Arles Frankrijk.

Het Comenius Museum is een van de locaties van het OFF-Festival. De exposerenden in het Comenius Museum zijn: Jenny Boot, Petra van Velzen, Nico Brons, Erik Hijweege en Masterclass Ijsland. Zie: www.festival-off.nl.

De expositie is te zien:
in de grote en kleine tentoonstellingszaal op de 1e verdieping van het Comenius Museum
maandag t/m zondag, van 12.00-17.00 uur.
Toegangsprijs: € 3,=.

Erik Hijweege: Noorderlicht