13 april 2018: De Nacht van Naarden

Culturele partners openen hun deuren!

Vrijdagavond, 13 april 2018 van 19.30 - 23.30 uur, toegang gratis!

De Nacht van Naarden: Vrijdag de 13e, geluk of ongeluk?

Op vrijdag de 13e april vindt de tweede Nacht van Naarden plaats van 19.30 – 23.30 uur met als thema ’Geluk en Ongeluk’. Op deze avond zijn acht locaties in Naarden voor het publiek te bezoeken: de Grote Kerk, het Stadhuis, het Vesting Museum, het Weegschaal Museum, de Mess, Bij Andreas, het Archief en het Comenius Museum. Bezoekers kunnen op eigen gelegenheid gaan of onder leiding van en bijgelicht door een stadsgids vanaf het stadhuis. In de Grote Kerk zal de afsluiting plaats vinden. In het Comenius Museum zal op verschillende momenten in het mausoleum worden verteld over de rol die geluk en ongeluk in het leven van Jan Amos Comenius hebben gespeeld, afgewisseld met muziek gespeeld door vier koperblazers.

Datum: Vrijdag, 13 april 2018
Tijd: 19.30-23.30 uur
Locatie: o.a. Comenius Museum
Toegang: gratis

Let op:
Komt u alstublieft zoveel mogelijk op de fiets!
Indien u toch met de auto wilt komen, dan kunt u parkeren op Bastion Nieuwe Molen, op P De Abri, op het industrieterrein Gooimeer Noord, Naarderheem, Zwemblad De Lunet in Naarden.