19 september 2018: Historisch Cafe Stichting Monumenten Bezit

Datum: Woensdag 19 september 2018.
Aanvang: 20.00 uur.
Locatie: deMess, Adriaan Dortsmanplein 1-b, 1411 RC Naarden.
Titel lezing: Stichting Monumenten Bezit, Over beheer en onderhoud van de Vestingwerken van Naarden.
Sprekers: Mark van den Bos, Lenneke Willemstein en Jeroen van der Werf.
Toegang: gratis.

Sinds januari 2016 is de Stichting Monumenten Bezit (SMB) eigenaar van de Vestingwerken van Naarden. Dit eigendom brengt het nodige beheer- en onderhoudswerk met zich mee. Het zorgvuldig omgaan met cultuurhistorische waarden speelt daarin voor de SMB een belangrijke rol.

Deze avond zullen drie medewerkers van de SMB dit werk nader toelichten:

Historisch Café Naarden: discussie over (actuele) onderwerpen met een historisch tintje of een vleugje geschiedenis! Luister, praat mee, vorm een mening en geniet van debat, drank en gezelligheid! Op initiatief van: Comenius Museum, Vereniging Vestingstad, Tussen Vecht en Eem, Het Nederlands Vestingmuseum en Gemeentearchief Gooise Meren en Huizen.